×
menu

Uw eigen startpagina online zetten

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Na het aanmelden zult u in veel gevallen uw e-mailadres moeten bevestigen. Zorg dus dat u het correcte e-mailadres invult in het aanmeldformulier.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Nieuwe linkpagina. Het artikel biedt een goed startpunt voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.