×
menu

Uw eigen startpagina online zetten

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Zelf een complete startpagina website opbouwen is ook een goede optie. Op deze website kunt u uw andere site(s) promoten. U kunt voor beide opties kiezen. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

De pagina Uw Nederlandse startpagina maken kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. U kunt de pagina interessanter maken door naast links ook afbeeldingen en videomateriaal toe te voegen.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld 20 te hebben op uw startpagina. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.