×
menu

Uw eigen startpagina online zetten

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. Via uw pagina kunt u producten en diensten promoten. Er zal ook regelmatig iemand een link aanmelden op uw startpagina die tevens bereid is om voor linkplaatsing te betalen.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Een Nederlandse startpagina bouwen eens lezen. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

U zou ook eens meer moeten opzoeken over de zogeheten startpaginascripts. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. U bent dan niet afhankelijk van anderen. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.