×
menu

Uw eigen startpagina op touw zetten

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Het artikel Nieuwe startpagina bouwen voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. U kunt de pagina interessanter maken door naast links ook afbeeldingen en videomateriaal toe te voegen.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. U bent dan de baas over de hele website. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. In dat geval kunt u niet voldoen aan een voorwaarde over het aantal links op uw pagina. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.