×
menu

Uw Nederlandse startpagina bouwen

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Het artikel Eigen startpagina samenstellen bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.