×
menu

Uw Nederlandse startpagina bouwen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel eigen startpagina online zetten eens.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Dit geeft u een stuk zekerheid. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.