×
menu

Uw nieuwe startpagina bouwen

Een gids voor websites, zo zou u een startpagina kunnen beschouwen. Een startpagina websites bestaat meestal uit diverse dochterpagina’s. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

U hoeft zich niet strikt aan een enkel onderwerp te houden. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel Uw nieuwe startpagina bouwen. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Aan het zelf bouwen van een dergelijk script zult u anders veel tijd kwijt zijn. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. Een aantal informatieve teksten en afbeeldingen toevoegen kan nuttig zijn om een stukje onderscheidendheid in te bouwen. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.