×
menu

Uw nieuwe startpagina bouwen

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. Het artikel startpagina script voorziet u van nog meer tips.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.