×
menu

Uw nieuwe startpagina bouwen

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe kunt u ze laten staan. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. Het artikel startpagina script voorziet u van nog meer tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.