×
menu

Uw nieuwe startpagina bouwen

Wanneer u veel goede bronnen omtrent een bepaald onderwerp kent, dan is het maken van een startpagina omtrent dit onderwerp wellicht een goed idee. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

In ruil daarvoor kunt u zelf ook voordeel uit uw startpagina halen. Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Uw eigen startpagina online zetten eens lezen. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.