×
menu

Uw nieuwe startpagina maken

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Het artikel Uw eigen startpagina op touw zetten bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.