×
menu

Uw nieuwe startpagina maken

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. U kunt de links bijvoorbeeld sorteren op onderwerp.

Lees de pagina Uw eigen startpagina op touw zetten door om meer over startpagina’s te weten te komen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Een startpagina aanmaken is niet moeilijk.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.