×
menu

Uw website beginnen

Online aanwezigheid speelt voor startende ondernemers een belangrijke rol. U kunt eigenlijk niet meer zonder bedrijfswebsite. Het is zonde wanneer u wel bezig bent aan een site, maar aanloopt tegen technische problemen. Aangeraden wordt om CMS software te gebruiken voor het beheer van uw site.

Het CMS systeem neemt draagt zorg voor alle technische dingen die nodig zijn. U kunt uw tijd steken in de zaken die belangrijker zijn voor een startende ondernemer. Vaak kan men het CMS pakket uitbreiden met eigen functies. Ook zijn aanpassingen vaak mogelijk. Op een later tijdstip kan dit ook nog.

Voor een beginnende ondernemer is snel een website hebben belangrijk. Vooral als uw klanten u online moeten vinden. Op Beste CMS systeem vindt u hierover meer informatie. Het is raadzaam om dit artikel door te nemen wanneer u nog geen CMS systeem gebruikt.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. Een simpele pagina met uw contactgegevens is in dat geval al een stap vooruit. U kunt daarna wat linkjes naar uw website bouwen om de website bekend te maken in Google. Dit is een goed begin. Voor hoge posities is uiteindelijk wat meer werk nodig maar dat komt later.